Uw hovenier in Den Haag

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

17/07/2018

Donny heeft samen met zijn team een onwijs mooie tuin aangelegd

Heeft goede ideėn , luisterd ook goed naar wat de klant wil

Ze werken keurig en snel.kortom ik zou iedereen Donny adviseren …daar ga je geen spijt van krijgen.

Anoniem
21/06/2018

Na meerdere hoveniers uitgenodigd te hebben viel onze keus al snel op Donny. Een rustige en kundige hovenier. Donny kreeg ons ontwerp, matenplan en beplantingsplan voor de voor- en achtertuin. Na deze besproken te hebben kwam Donny respectvol met enkele suggesties. Het was een uitdagend plan, maar voor Donny een welkome uitdaging. Het plan werd werkelijkheid en het resultaat mag er zijn. Ook achteraf toen wat beplanting niet aan sloeg en een schaduwgordijn in de pergola die kleine mankementen vertoonde, Donny kwam langs en zorgde dat alles weer in orde kwam. Wij zijn blij met onze keus. Wij kunnen Donny zeker aanbevelen.

Anoniem
04/05/2018

Enkele weken geleden heeft Donny in enkele dagen tijd (met twee hulpkrachten) onze achtertuin een compleet nieuw aanzien gegeven. Ons voorstel, aan de hand van een tekening, werd door Donny overgenomen en soepel in het werk aangepast. De beplanting heeft achteraf plaatsgevonden. De tuin heeft een totaal ander aanzien gekregen. We zijn zeer tevreden en kunnen Donny van harte aanbevelen.

Anoniem

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken