Uw hovenier in Den Haag

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
04/05/2018

Enkele weken geleden heeft Donny in enkele dagen tijd (met twee hulpkrachten) onze achtertuin een compleet nieuw aanzien gegeven. Ons voorstel, aan de hand van een tekening, werd door Donny overgenomen en soepel in het werk aangepast. De beplanting heeft achteraf plaatsgevonden. De tuin heeft een totaal ander aanzien gekregen. We zijn zeer tevreden en kunnen Donny van harte aanbevelen.

Anoniem
Rated 5 out of 5
25/03/2018

We waren geen makkelijke klanten, hadden heel wat eisen maar Donny bleef rustig en heeft zijn uiterste best gedaan om al onze eisen in te willigen. Dat is gelukt! Ze hebben gewerkt als paarden en hebben in 6 dagen een ongelooflijk mooie tuin weten te creëren. Hij denkt mee, overlegt alles ( wat heel fijn is!) en hij heeft plezier in zijn werk. We hebben hem de vrije hand gegeven in het planten van alle plantjes en bloemen dus we zijn benieuwd wat er gaat bloeien. Maar we weten zeker dat het mooi gaat worden! Alle vertrouwen in Donny! Wij raden hem absoluut aan!

Anoniem
Rated 5 out of 5
08/02/2018

Super tevreden met t reslutaat. Ondanks de hitte hebben de jongens t voor elkaar gekregen netjes en snel.

Anoniem

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken