Uw hovenier in Den Haag

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 4,0 out of 5
31/10/2023

Luxury villas for sale in Bali

Bali_nnOa
Rated 5,0 out of 5
12/10/2023

Donny en z’n team heeft onze grote tuin (bijna 100m2) compleet gerenoveerd en dat in een week tijd. Alles werd gedetailleerd en netjes gedaan. Oude schuur afgebroken en afgevoerd, oude tegels eruit. De tuin lag erg laag en er ging 18 kub nieuw ophoogzand in en dit werd goed aan getrild, nieuwe tegels erin en een nieuwe mooie degelijke schuur gebouwd op een goede fundering. Aan het einde van de dag gingen ze niet weg voordat alles werd opgeruimd. Heel fijn. Het zijn stuk voor stuk vakmensen. Vanaf het begin tot eind, alles liep perfect. Van bestellen tot en met op- en afbouwen. Ze werken hard en zijn heel goed op elkaar ingesteld. De hele tuin werd verbouwd en je hoorde niet dat ze zo hard bezig waren. Al onze wensen zijn ingewilligd en wij zijn uitermate tevreden. De volgende keer als we weer een hovenier nodig hebben weten we Donny en z’n mannen te vinden. Een dikke 10! Groetjes, Richard & Bianca

RichardBianca
Rated 5,0 out of 5
16/09/2023

We hebben onze hele achtertuin laten doen door Donny Vos: tuin met vlonder. Dit moest alles door ons huis, waar ik een beetje tegenop zag. Echter het team heeft alles super netjes gewerkt en t ging allemaal soepel door het huis. Communicatie ging goed en verder denkt Donny mee en stelt op juiste momenten vragen. Heel tevreden met het eindresultaat. Mooie afwerking, kan ik zeker aanraden.

I. Veltman

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken