Uw hovenier in Den Haag

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
29/09/2022

Donny ingehuurd voor het aanleggen van de tuin van een nieuwbouwhuis. Hij bracht goede ideeën aan voor het ontwerp. Aanleg was eigenlijk perfect, elke dag aanwezig tot het klaar was. Alles netjes afgewerkt en veranderingen op het laatste moment waren geen enkel probleem voor Donny en zijn crew.

5/5 would hire again.

Merijntje
Rated 5 out of 5
25/09/2022

Ook wij zijn heel erg gelukkig met het super team van Donny Vos. Hij heeft bij ons een complete renovatie van een stadstuin gerealiseerd (veel bedrijven hadden het geweigerd vanwege de ligging). Vanaf het eerste moment heeft Donny altijd snel gereageerd op vragen. Wij zijn een aantal keer gewisseld van plannen en daardoor moest de offerte weer worden aangepast en er werd geschoven in de planning, maar het kon allemaal. Donny heeft meegedacht, laat ook weten wat hij er van vindt (heel leuk), wat kan en wat niet en voert alles direct zo uit.

Zijn team werkt super hard, zijn zeer punctueel en zijn heel prettig in het contact. Donny werkt netjes, ruimt alles iedere dag op en levert kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden (en alle buren ook)!

Donny Vos en zijn team zijn zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt voor alles.

Maaike & Robbert
Rated 5 out of 5
02/09/2022

Helemaal gelukkig! Donny heeft drie bomen in mijn tuintje gesnoeid en ik heb weer licht en lucht. Het ging allemaal razendsnel en alles werd netjes afgevoerd. Bovendien nog aardig mannen ook! Een aanrader.

Bea

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken