Uw hovenier in Den Haag

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
12 november 2021

Donny en zijn team van vriendelijke en hardwerkende
tuinmannen hebben bij ons nieuwbouwhuis 200m2 tuin aangelegd in slechts 1,5 week. Donny heeft meegedacht over het ontwerp, luisterde goed en kwam met ideeën, die hij ook weer makkelijk aanpaste aan onze veranderende wensen. Hij gaf goed advies over opties en gevolgen. Wij zijn heel tevreden en raden deze hovenier van harte aan.

Nicole van Vugt
Rated 5 out of 5
6 oktober 2021

Donny en zijn mannen zijn super! Donny hielp mee met onze wensen naar een ontwerp te vertalen, maar was ook flexibel genoeg om gaandeweg aanpassingen te maken wanneer nodig. Zelfs leveringsproblemen van de fabrikant werden door hem binnen de termijn opgelost. Lekker nuchter, hardwerkend en goede kwaliteit werk. Netjes op tijd en altijd alles netjes opgeruimd. Relaxte gasten die ik zo weer zou inhuren.

A. Lamrani
Rated 5 out of 5
25 september 2021

Namens het hele gezin heel veel dank! Wat een onmogelijke klus leek; onze tuin opknappen, was in 2 dagen voor elkaar. Prettige communicatie en harde werkers!

Fam Schouten

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken