Allround hovenier

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Heel tevreden over het werk dat Donny bij ons heeft geleverd. Prima advies en inschatting van de onderhoudsklus, goede communicatie, duidelijke afspraken, stipt op tijd aanwezig en heel netjes gewerkt. Kan hem aan iedereen aanbevelen.

José G.
Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Donny en zijn team hebben super werk verricht. Bij meerdere hoveniers een offerte gevraagd. Bij Donny hadden we het beste gevoel. Dit is in de praktijk bevestigd. Hoewel Donny aangaf dat het werk ongeveer 4 a 5 dagen in beslag zou nemen heeft het team laten zijn waar ze goed in zijn. Ze hebben 3 dagen nodig gehad waarbij kwaliteit niet uit het oog is verloren. Sterker nog, Het team heeft ook creatief meegedacht tijdens de aanleg. Juist deze flexibele en creatieve houding is voor reden hen bij anderen zeker aan te bevelen.

Theo Geelen
Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Donny komt zijn afspraken na, heeft een mooie prijs en hij en zijn team werken schoon en netjes. Binnen 1 dag is er, ondanks de bevroren grond, een mooie hout-beton schutting geplaatst en een volledige beton schutting verwijderd en afgevoerd.
Ik zou Donny zeker aanraden bij andere.

Mirjam

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken