Allround hovenier

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
04/01/2018

Wij zijn super tevreden over de wijze waarop Donny Vos in 6 dagen tijd onze oude tuin heeft leeggehaald en heeft omgetoverd in een prachtige tuin waarin hij werkelijk al onze wensen vorm heeft gegeven. Een top hovenier en bovendien ontzettend vriendelijk en meedenkend. Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Anoniem
Rated 5 out of 5
04/01/2018

Eind 2017 contact gehad met Donny. Goed geluisterd naar mijn wensen en vervolgens ontwerp samen gemaakt. Uitvoering begin 2017 gepland. Planning goed nagekomen en netjes werk afgeleverd. Ook tijdens uitvoering samen keuzes gemaakt. Tuin heeft een tweede leven gekregen!

Anoniem
Rated 5 out of 5
28/12/2017

Vanaf het eerste contact reageerde Donny snel en adequaat. Hij heeft prettig meegedacht en eerlijk geadviseerd bij het ontwerp en later in de uitvoering. Zijn team en hij hebben in een week de voor- en achtertuin volledig vernieuwd, op alle gebieden. Het resultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee. We bevelen hen van harte aan!

Anoniem

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken