Allround hovenier

Professioneel en betrokken

Allround hovenier

Vakkundig-kwaliteit-betrouwbaar

Hovenier Den Haag

Professioneel en betrokken

Van A tot Z ontzorgd

Donny Vos Tuinen verzorgt uw tuin

Een hoveniersbedrijf in Den Haag dat uw tuin van A tot Z kan verzorgen, van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Dat is Hovenier Den Haag, onderdeel van Donny Vos Tuinen. Ons hoveniersbedrijf luistert goed naar uw wensen en geeft daarbij realistische op maat gemaakte adviezen. Die maat kan overigens best groot zijn: wij maken daktuinen, maar ook tuinen van paar honderd vierkante meter. Met de tuinen van Hovenier Den Haag kunt u bovendien alle kanten op: wilt u tegels, vlonders, veel groen, overkappingen, een waterpartij of speciale verlichting? Wij regelen dat het in orde wordt gemaakt. Hoewel we samenwerken met diverse professionals, heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat vinden wij wel zo klantgericht.

Tuinvoorbeelden

Donny Vos projecten

Wat vertellen onze klanten

Reviews

Rated 5 out of 5
23/02/2023

Donny heeft de tuin rondom ons huis aangelegd. We zijn zeer tevreden over hem en zijn team. Ze werken heel netjes, Donny denkt goed mee, ze maken lange dagen en daarom zouden we ze zeker weer benaderen bij een eventuele nieuwe klus.

Eva
Rated 5 out of 5
12/02/2023

Naar volle tevredenheid zijn onze achtertuin, zijpad en voortuin door Donny en zijn team onder handen genomen. Ze hebben mooi werk geleverd met de aanleg van de flagstones en onze nieuwe vlonders.

De communicatie tijdens het project is prettig verlopen en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er is advies gegeven waar nodig.

Al met al was het een prettige samenwerking met mensen die eerlijk zijn en het werk verrichten met een grote glimlach, zelfs tijdens de vrieskou.

Jos
Rated 5 out of 5
07/02/2023

Zojuist is onze voortuin aangelegd naar ons eigen ontwerp. Donny denkt met je mee en geeft eerlijke en haalbare verwachtingen. Het team werkt netjes en georganiseerd maar zijn ook beleeft. Je merkt dat er een professional aan het werk is omdat planning van leveranciers of wegbrengen afval ongemerkt doorgaat en afspraken worden nagekomen. Voortuin ziet er top uit. Blij met jullie werk zonder stress!

David van Egmond

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Waar wij bekend om staan

Onze kenmerken

  • Adviserend
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment planten
  • Geen tuin te groot
  • 3D-tekening
  • Vernieuwend
  • Waterpartijen
  • Tuinverlichting
  • Grondwerken