Wat vinden onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
Average rating:  
 29 reviews
by Wendela Dutman on Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
tuinaanleg
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Onze tuin is aangelegd, geheel naar onze wensen. Het is een fantastische tuin geworden, mooier nog dan gedacht. Een top vakman, evenals zijn personeel. Ik zal hem zeker aanraden.

by Winke on Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Net mijn tuin laten renoveren en een nieuwe schuur (op maat) neer laten zetten door Donny Vos. Ik ben helemaal blij met het resultaat. Donny is goed bereikbaar, denkt mee en je kan rekenen op goed overleg en advies. De mannen hebben keihard gewerkt en in 3 dagen had ik een compleet ander uitzicht. Ik zou deze toppers zo weer inhuren.

by Frieda on Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
Donny komt zijn afspraken na
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Na een aantal hoveniers te hebben uitgenodigd hebben wij gekozen voor Donny. De communicatie verliep heel erg prettig. Als je hem iets vroeg kreeg je snel antwoord via de app of mail. Dat kan ik van andere hoveniers niet zeggen. Donny heeft onze voor, zij en achtertuin helemaal aangelegd en beplant. We zijn heel tevreden. We hadden zelf een ontwerp en dat heeft hij netjes uitgevoerd.

by H. van Leeuwen on Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
Opruimen tuin
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Mijn tuin was een chaos. Donny Vos Tuinen heeft dit naar volle tevredenheid opgeruimd/ontruimd. De tuin is nu vrijwel leeg, waarschijnlijk ga ik ook bij hem aankloppen om de tuin weer gevuld te krijgen.

by Lenny on Donny Vos Tuinen | Hoveniers-den-haag.nl
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Onlangs door Donny Vos de vijver laten verwijderen, en erg blij met het resultaat. De klus is helemaal volgens afspraak, netjes en snel uitgevoerd.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»