Rated 5 out of 5
23/02/2023

Donny heeft de tuin rondom ons huis aangelegd. We zijn zeer tevreden over hem en zijn team. Ze werken heel netjes, Donny denkt goed mee, ze maken lange dagen en daarom zouden we ze zeker weer benaderen bij een eventuele nieuwe klus.

Eva
Rated 5 out of 5
12/02/2023

Naar volle tevredenheid zijn onze achtertuin, zijpad en voortuin door Donny en zijn team onder handen genomen. Ze hebben mooi werk geleverd met de aanleg van de flagstones en onze nieuwe vlonders.

De communicatie tijdens het project is prettig verlopen en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er is advies gegeven waar nodig.

Al met al was het een prettige samenwerking met mensen die eerlijk zijn en het werk verrichten met een grote glimlach, zelfs tijdens de vrieskou.

Jos
Rated 5 out of 5
07/02/2023

Zojuist is onze voortuin aangelegd naar ons eigen ontwerp. Donny denkt met je mee en geeft eerlijke en haalbare verwachtingen. Het team werkt netjes en georganiseerd maar zijn ook beleeft. Je merkt dat er een professional aan het werk is omdat planning van leveranciers of wegbrengen afval ongemerkt doorgaat en afspraken worden nagekomen. Voortuin ziet er top uit. Blij met jullie werk zonder stress!

David van Egmond

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer