Reviews

5,0 rating
26 maart 2020

Wat een fantastisch werk hebben Donny en zijn team afgeleverd! Wij hadden bij de kennismaking al meteen een goed gevoel bij Donny. Geen zakelijk gedoe maar een gewoon gesprek over onze ideeën en wensen. Donny heeft goed naar ons geluisterd en kwam met treffende voorbeelden en antwoord. Nog een extra pluim verdient het team voor het snel klaren van de opdracht. Er wordt flink doorgewerkt zonder poespas! Ik zou Donny 100% aanraden als je je tuin met veel vakmanschap, expertise en ook vooral snelheid aangelegd wil hebben!

Sharien
5,0 rating
6 maart 2020

Wat een mooi werk hebben Donny en zijn mannen opgeleverd. Keihard gewerkt en in een week tijd onze hele nieuwbouw voor-, zij- en achtertuin volledig aangelegd. Inclusief prachtige vlonder bij het water en enorme pergola. Donny heeft ons ontwerp als basis genomen en meegedacht over hoe het beste uit te voeren. En dat alles binnen ons budget. Er is heel hard gewerkt, goed gecommuniceerd en alles is binnen de vooraf gestelde tijd gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Donny aanbevelen! Laat het mooie weer nu maar komen.

Jerry & Anne-Marie
5,0 rating
4 januari 2020

Ik werd verrast met een veel snellere uitvoering van de door mij gevraagde werkzaamheden. Wat een werk hebben de heren verzet in 1 dag! Gehele tuin opnieuw betegeld, een nieuwe schutting, en de planten daarbij ook nog even meegenomen. Fantastisch!

Diana Rusch

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Telefoon

06-44822749

E-mailadres

Donny Vos Tuinen

KvK 60069600

Den Haag

Bel mij terug
close slider

Terugbel button

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.