Rated 5 out of 5
09/09/2020

Het was heel lastig om een hovenier te vinden die ons voortuintje opnieuw wou aanleggen. Vele vonden dit een klein project, maar Donny stond er open voor. Hij geeft goeie tips, heeft oog voor detail en geeft eerlijk zijn mening. We zijn heel erg tevreden met ons mooie voortuin die door Donny en zijn team is aangelegd. Wij raden Donny Vos Tuinen zeker aan!!

Sandhya en Sejlis
Rated 5 out of 5
27/06/2020

Vandaag onderhoud aan de tuin door een teamlid (Adriaan) van Donny uit laten voeren o.a. nieuw gazon, verplaatsen van de hortensia’s, nieuwe plantjes, onkruid verwijderen. Hard en uitstekend gewerkt. De tuin ziet weer aantoonbaar uit.

Benno
Rated 5 out of 5
26/03/2020

Wat een fantastisch werk hebben Donny en zijn team afgeleverd! Wij hadden bij de kennismaking al meteen een goed gevoel bij Donny. Geen zakelijk gedoe maar een gewoon gesprek over onze ideeën en wensen. Donny heeft goed naar ons geluisterd en kwam met treffende voorbeelden en antwoord. Nog een extra pluim verdient het team voor het snel klaren van de opdracht. Er wordt flink doorgewerkt zonder poespas! Ik zou Donny 100% aanraden als je je tuin met veel vakmanschap, expertise en ook vooral snelheid aangelegd wil hebben!

Sharien

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer